Manicure

 

Biologische manicure

Een mooi alternatief voor de traditionele manicure. Een biologische manicure is zoals het woord het al zegt een behandeling met uitsluitend gebruik van natuurlijke hulpmiddelen en natuurlijke cosmetica. Dus perfect voor vrouwen die van natuurlijke cosmetica houden.

Bij deze manicure worden geen metalen gereedschappen gebruikt. Nagels worden ingekort met een papieren vijl, de nagelriem wordt niet ingesneden maar, na ontharding, voorzichtig teruggedrongen met gebruik van een houten stokje. Door het gebruik van papier en minuscule glasdeeltjes blijft de nagel intact, wordt de gevoelige huid minder belast en verminderd het risico op infecties.

De behandeling bestaat uit:

- Het verwijderen van bestaande nagellak

- Uitvoeren van een zachte peeling, die lijntjes, rimpels en puistjes doet verdwijnen

- Indien nodig het verkorten van de nagels

- Een verzorgend bad in een milde zeepoplossing

- Verwijderen van overtollige huid rondom de nagel

- Aanbrengen van Superimpose conditioner voor nagels

- Opnieuw lakken van de nagels met een lak op biologische basis.

 

Gelnagels

Gelnagels zijn flexibeler dan de acrylnagels, waardoor het mogelijk is de kunstnagel zelf bij te houden, deze nagels zijn makkelijker zelf te vijlen. Gelnagels hebben ook meer glans. Gel is een vloeibaar harsachtige substantie en wordt daarom ook anders opgebracht dan acrylnagels. Vroeger waren er grotere verschillen tussen gelnagels en acrylnagels dan vandaag. Gelnagels verkleurden sneller en de kleur werd eerder dof. Er zijn de afgelopen jaren nieuwe types gelnagels op de markt gekomen die sterk in kwaliteit verbeterd zijn.

 

Manicure voor mannen

Speciaal voor de moderne man een manicure. Verzorgde handen zijn een weerspiegeling van karakter en smaak. Tijdens de behandeling zullen de nagels verzorgd worden en wordt er aandacht geschonken aan het revitaliseren van de vermoeide en droge huid.

 

                                                                               Japanse manicure

 

De Japanse manicure geeft nagels niet alleen een natuurlijke glans, maar voedt deze ook door de natuurlijke ingrediënten in de crèmes en poeders die gebruikt worden tijdens de behandeling.

 

De nagels worden ingesmeerd met een speciale, groene slijppasta, die de microcirculatie stimuleert. Deze pasta geeft een aanvulling op mogelijke tekorten en het versterkt de nagel van binnenuit. Hierna wordt een tweede laag aangebracht met behulp van een roze poeder en polijstmachine, gevolg is een roze gloed en beschermlaag van de nagels. Als laatste stap wordt de nagel versterkt door een massage met een crème op basis van olijven. De samenstelling van het preparaat bevat naast vitaminen A en E en creatine ook bijenpollen en silica uit de Japanse zee.

 

Deze manicure wordt aanbevolen voor zwakke, broze, beschadigde en gespleten nagels.

 

Een week na de behandeling mag je de nagels verven, en na twee weken kan de behandeling herhaald worden voor het beste resultaat. De zijdeachtige glans zal 14 dagen aanhouden. Na de Japanse manicure zullen de nagels sneller groeien, steviger en flexibeler aanvoelen, waardoor ze minder snel scheuren of afbrokkelen.

 

Een Japanse manicure behandeling duurt ongeveer 30 minuten en dient (bij voorkeur) elke 2-3 weken te worden herhaald.

 

 

Keratine manicure

Hoe werkt het?

Keratine is een eiwit, een natuurlijk bestanddeel van de huid, het haar en de nagels. De basis bevat deeltjes, die tijdens de polymerisatie penetreren in de nagelplaat en de structuur intensief verzegelen en tekortkomingen opvullen. De structuur van denatuurlijke nagel verbetert en daarom zal het gemakkelijker hechten aan de volgende lagen gel.

Hierdoor zullen de nagels zeker vast blijven zitten, omdat ze zijn gebouwd op een verbeterde oppervlakte.

Regelmatig gebruik vult het tekort aan keratine aan , en de nagels worden elastisch en beter bestand tegen beschadiging. Keratine basis is veelzijdig - het kan worden gebruikt onder hybride gellak en onder elk type gel.

 

 

Paraffine behandeling

Het geheim van mooie handen ligt in de verzorging die bij iedere manicure behandeling tot stand wordt gebracht. Het is niet nodig om schreeuwende kleuren of extreem lange nagels te hebben. Een zachte en gelijkmatige huid met perfect verzorgde nagels en nagelriemen zijn de eerste stap voor mooie handen.

Wat is een paraffine handpakking?
Een paraffine handpakking is een verzorgende en ontspannende behandeling die direct zichtbaar en voelbaar resultaat laat zien. Na de behandeling zijn de handen en nagelriemen gehydrateerd en gevoed, bovendien voelen ze zijdezacht aan.


*In het belang van de gezondheid van mijzelf en mijn andere cliënten kunt u in geval van onderstaande contra-indicaties niet worden behandeld:
-Besmettelijke (huid)ziekten
-Griep of ernstige verkoudheid
-Koorts
-Hygiëne
Hygiëne staat bij mij zeer hoog in het vaandel. Ik doe er alles aan om zo hygiënisch mogelijk te werken. Daarom verzoek ik vriendelijk aan u; vóór uw afspraak zich te wassen dan wel even op te frissen.