Voetverzorging

Cosmetische Voetverzorging

Cosmetische voetverzorging is een snelle en prettige manier om gezonde voeten te krijgen en het uiterlijk van uw voeten te verbeteren. Met gebruik van moderne materialen wordt eelt snel en pijnloos verwijderd.

Bij Sk-Beauty:

 • Behandeling van uw voeten met een voedings- en huidverzachtend bad;
 • vormen van uw nagels;
 • behandelen van de nagelriem;
 • eelt verwijderen met behulp van speciale frezen;
 • verzorgende balsem voor uw voeten;
 • indien gewenst: Stylen van nagels.

 

 

Relaxte voetverzorging

Behandeling waardoor uw voeten er mooi uitzien in slippers en sandalen, maar ook om te ontspannen na een drukke dag. Onder meer peeling en voetmassages.

 

 

Shellac

Shellac is een nieuwe behandeling, het is geen vervanger van nagellak en kunstnagelbehandelingen, maar een geheel nieuwe categorie. Shellac bestaat uit Solvents, voor een perfecte applicatie, Monomers zorgen voor een UV-bescherming van de lak en Polymers waardoor de lak eenvoudig te verwijderen is. Shellac is uiterst duurzaam, versterkt de teennagels en blijft tot 14 dagen in tact.

 

 

Verzorging van een droge huid

Hoewel de huid van de zool van de voet tweemaal dikker is dan op andere delen van het lichaam, staat deze bloot aan uitdroging. Als gevolg van slechte voeding, gebrek aan vitaminen, verminderde circulatie en veranderingen in het weer kan de huid op uw voeten droog en ruw worden en kunnen er zelfs pijnlijke barsten ontstaan.

 

Bij Sk-beauty:

• Voetbad met de toevoeging van een waterontharder;

• d.m.v. een diamant frees wordt de harde huid verwijderd;

• een speciaal voetmasker met geneesmiddelen om wonden en kloven te genezen;

• na voltooiing van deze intensieve behandeling, hydraterende (voet speciale) en      preventieve lotion.

 

 

Eelt verwijderen

Eelt is een natuurlijke reactie van de huid op extra druk, hierdoor wordt een natuurlijke beschermlaag gevormd. Bij veel mensen wordt deze beschermlaag te dik en gaat pijn doen bij het lopen. Dan hebben we te maken met overtollig eelt, vaak in combinatie met likdoorns.

Meestal is de schoen de oorzaak, deze is te klein of te nauw. Ook te wijde schoenen kunnen eelt veroorzaken omdat er dan een constante wrijving is tussen de huid en de schoen. Goed passende schoenen zijn dus heel belangrijk.

Heeft u last van overmatig eelt dan kan dit door de pedicure deskundig worden teruggebracht tot de normale dikte en eventuele likdoorns zullen worden verwijderd.

 

 

Behandeling van likdoorns

 

Een likdoorn, ook wel eksteroog genoemd, is een sterke eeltvorming op een klein gebied van de huid. Een likdoorn groeit van buiten naar binnen. Dit wil zeggen dat het gevormde eelt door de druk van de schoen op een kleine ruimte naar binnen wordt gedrukt in een kegelvorm.  Hierdoor kan de likdoorn pijn veroorzaken met lopen en sporten. Heeft u last van likdoorns dan kan Sk-beauty deze deskundig behandelen.

 

 

Voetverzorging voor mannen

Ook voor mannen zijn verzorgde handen en voeten een belangrijk uithangbord. Daarom bieden wij speciaal voor mannen een pedicure om uw voeten in onberispelijke staat en vorm te houden.

Bij Sk-beauty:

 • Een uitgebreide service speciaal voor mannen:
 • met een speciale frees verwijderen van verdikt eelt;
 • verwijderen van ingegroeide teennagels;
 • vorm geven van nagels en zorgen voor een glad nageloppervlak;
 • voetmassage met speciale hydraterende voetlotion.

 

 

 *In het belang van de gezondheid van mijzelf en mijn andere cliënten kunt u in geval van onderstaande contra-indicaties niet worden behandeld:
-Besmettelijke (huid)ziekten
-Griep of ernstige verkoudheid
-Koorts
-Hygiëne
Hygiëne staat bij mij zeer hoog in het vaandel. Ik doe er alles aan om zo hygiënisch mogelijk te werken. Daarom verzoek ik vriendelijk aan u; vóór uw afspraak zich te wassen dan wel even op te frissen.