Wimpers en Wenkbrauwen

Wimpers

Niet iedereen is gezegend met lange, donkere wimpers die de  ogen sprekend en verleidelijk maken. Verven is een goede  manier  om de aanwezige wimperharen, van het allereerste begin  bij de huid tot en met het uiterste puntje, van een kleurtje te  voorzien. Het grote voordeel van verven is dat de aanwezige haren veel beter zichtbaar zijn waardoor de wimpers er voller lijken en de ogen, ook zonder verdere make-up, er veel sprekender uitzien.

Bovendien hoeft men met geverfde wimpers niet bang te zijn voor uitlopen en is verven ook dé oplossing voor mensen met gevoelige ogen.

 

                                             Wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn erg bepalend voor de gezichtsuitdrukking. Voor mensen met weinig sprekende wenkbrauwen is verven een uitkomst. Een verfbeurt wordt altijd gevolgd door epileren zodat de wenkbrauwen dan lange tijd duidelijker zichtbaar zijn en een mooie vorm hebben. Iets dat het gezicht al snel een verzorgd uiterlijk geeft.

 

Schrik niet als de kleur van de wenkbrauwen na het verven nét iets te donker is; hoe goed de verf ook wordt verwijderd, na enkele wasbeurten is de felheid er af en blijft de kleur lang en gelijkmatig zitten. Is de kleur direct na het verven precies goed, dan bestaat het risico dat het na enkele dagen al weer iets te licht is en dat dan ook blijft.

.

 

 

 

 *In het belang van de gezondheid van mijzelf en mijn andere cliënten kunt u in geval van onderstaande contra-indicaties niet worden behandeld:
-Besmettelijke (huid)ziekten
-Griep of ernstige verkoudheid
-Koorts
-Hygiëne
Hygiëne staat bij mij zeer hoog in het vaandel. Ik doe er alles aan om zo hygiënisch mogelijk te werken. Daarom verzoek ik vriendelijk aan u; vóór uw afspraak zich te wassen dan wel even op te frissen.